Drift- & Underhållsledare

Ta Din Karriär Till Nya Nivåer!

Adven Group är en ny energikoncern vars gemensamma resa för att bli en ledande aktör inom hållbara energilösningar påbörjades 2020. Tillsammans levererar våra 580+ medarbetare fjärrvärme och geoenergi till flertalet olika fastighetstyper samt ånga, värme, kyla och relaterade infrastrukturlösningar till industrier. Med mer än 50 års erfarenhet inom energibranschen driver koncernen idag 350 anläggningar i Norden och Baltikum.

Vi befinner oss i en enorm energiomställning, mitt i en verklighet där vi alla måste tänka om och tänka nytt. I den här utvecklingen sitter vi, som arbetar med energi och industriellt vatten, i förarsätet. För att möta utmaningarna samhället har framför sig, samarbetar vi med kunder, kommuner och leverantörer. Tillsammans blir vi starkare, snabbare och smartare och kan leverera och utveckla pålitliga, hållbara, effektiva och konkurrenskraftiga lösningar för samhället, idag och över tid.

Vi Söker En Drift- & Underhållsledare till vårt team

Som Drift- & Underhållsledare är du ansvarig för våra anläggningar inom vårt affärsområde GEO Solutions. Inom GEO är vårt fokus skräddarsydda energilösningar för fastigheter.

Du kommer främst att verka i Stockholmsområdet, där vi idag har 15 anläggningar.

Som Drift- och underhållsledare är du ansvarig för att organisera drift och underhåll av våra fastighetsspecifika anläggningar. Du säkerställer en energieffktiv och optimerad drift för långsiktig lönsamhet i våra kundsamarbeten.

Du ansvarar för att ta fram, verkställa och följa upp underhållsplanen för respektive anläggning samt organisera och planera driften. Vid larm på anläggningen bedömer du behov av åtgärd och bokar in arbetet.  Det praktiska arbetet utförs i huvudsak av externa samarbetspartners och i ditt arbete ingår att ha övergripande kontroll  av genomfört arbete.

Ett annat viktigt ansvar i tjänsten är att säkerställa att besiktningar och inspektioner genomförs i enlighet med gällande lagar och regler. I detta har du kontakt med tjänstemän inom kommun, brandkår och olika besiktningsorgan.

Du har även nära kontakt med vår kundansavariga säljare och är våra  kunders tekniska kontakt. I rollen rapporterar du till ansvarig för Technology & Projekts inom GEO Solutions, som utgår från Finland.

För att lyckas i den här rollen bör du ha:

  • Teknisk utbildning gärna på ingenjörsnivå inom t ex el.
  • Mycket god kunskap inom VVS och geoenergi
  • Tidigare erfarenhet av arbete med värmepumpar. 


Du har god struktur i ditt arbete och samarbetsförmåga. Att leda med tydlighet är naturligt för dig och du tycker om att kontinuerligt arbeta för ökad effektiviet. Som person delar du gärna med dig av din erfarenhet och stimuleras av förbättringar. 

Även om du oftast i arbetet kommer använda svenska, så bör du ha kunskaper även i engelska. Tjänsten kräver B-körkort. 

ett internationellt snabbväxande företag där du utmanas med intressanta och varierade arbetsuppgifter och projekt. Du skapar ett verkligt affärsvärde, arbetar tillsammans med och lär dig av kompetenta och engagerade kollegor i alla läder där vi verkar. Vi erbjuder en utvecklingsinriktad och stöttande kultur, en bra arbetsmiljö och tydliga mål. Vi erbjuder därtill bra personalförmåner och främjar aktiviteter som byggen en arbetsplats med god gemenskap.

På Adven får du jobba med de bästa teamen och människorna. Vi brinner för ständiga förbättringar och tillsammans levererar vi fantastiska resultat med nyfikenhet och driv. Med inkluderande och mångsidiga team kan vi nyttja våra olika perspektiv när vi löser de utmaningar som vi står inför. När vi växer utvecklas du tillsammans med oss.

  • Trygga anställningsvillkor med kollektivavtal och tjänstepension

  • Förmåner i form av bl a bonus på årslönen, generöst friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning

Om Adven

1

Om oss

Vi befinner oss i en enorm energiomställning, mitt i en verklighet där vi alla måste tänka om och tänka nytt. I den här utvecklingen sitter vi, som arbetar med fjärrvärme, industrisamarbeten och energilösningar för stora fastigheter, i förarsätet. För att möta utmaningarna samarbetar vi med våra kunder, kommuner och leverantörer. Tillsammans blir vi starkare, snabbare och skarpare, och levererar och utvecklar pålitliga, hållbara, effektiva och konkurrenskraftiga lösningar för människor, företag och samhällen, idag och över tid.

2

Vår Vision: Den ledande partnern i energiomställningen

I tider av förändring blir stabilitet och långsiktighet viktigare än någonsin. Energiomställningen är, och kommer fortsatt att vara, väsentlig för oss alla. Den kommer se olika ut och lösningarna kommer att förändras över tid, men vi ska alltid ligga i framkant.

3

Vårt Syfte: Vi gör skillnad i en föränderlig värld

Vi driver energiomställningen genom att se till att människor, samhällen och företag är redo för nästa steg. Världen står inför stora utmaningar och vi är en viktig del av lösningen, inte bara tack vare lång erfarenhet och gedigen kunskap om branschen, utan också genom det sätt vi jobbar tillsammans med våra kunder, leverantörer och partners.

VÄGEN TILL FRAMGÅNG

Färdig För Nya Utmaningar? Kom Med! Vi Gör Det Tillsammans!

Nu är den mest spännande tiden att komma med på vår resa på Adven.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.