Energiatehokkuusratkaisujen projektipäällikkö

Ota seuraava askel urallasi

Suomalainen Aro Systems on johtava talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia taloteknisiä urakointi- ja huoltoratkaisuja. Meitä arolaisia on 400 ammattilaista – huolehdimme kiinteistöjen koko elinkaaresta, tarjoamalla asiakkaillemme kaikki talotekniikkaan liittyvät rakentamisen ja ylläpidon palvelut uudis- ja saneerauskohteissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.

Aro Systems Oy on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 70 vuoden ajan. Arvomme nousevat halusta rakentaa parempaa ympäristöä elää ja työskennellä vastuullisesti. Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja olla alan halutuin työpaikka.

Etsimme nyt talotekniikkapalveluihin sähkön projektipäällikköä joukkoomme

Etsimme Aro Systemsin talotekniikkapalveluihin sähkön projektipäällikköä vastaamaan energiatehokkuusratkaisujen myynnistä ja toteutuksesta. Mikäli haluat olla luomassa entistä energiatehokkaampia ja vastuullisempia ratkaisuja asiakkaillemme sekä kehittyä mielenkiintoisten tehtävien parissa kasvuhakuisessa yhtiössä, saatat olla etsimämme henkilö!

Työnkuvasi rakentuu sähkön energiatehokkuusratkaisujen tuloksekkaasta myynnistä, tarjousprosessista ja toteuttamisesta. Energiatehokkuusratkaisumme pitävät sisällään mm. sähköautolatausratkaisut, energiatehokkaat valaistushankkeet sekä muita pienprojekteja. Tehtävässä johdat näitä toteutusprojekteja sekä toimit projektiasentajatiimin suorana esihenkilönä.

Olet ykköslinkki asiakkaidemme suuntaan, joita pääasiassa ovat taloyhtiöt, suuret asuntosijoittajat ja toimitilaomistajat, julkiset asiakkaat, parkkiyhtiöt sekä näiden isännöitsijät ja managerit. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä Aro Systemsin hankinnan ja tarjouslaskennan sekä toimittajakumppaneiden kanssa.

Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä.

Sinulla on suoritettuna tehtävään soveltuva koulutus, esim. sähköinsinöörin tutkinto. Voit olla myös kokenut ja työssä kasvanut osaaja sähköasentajan taustalla. Toivomme, että omaat kokemusta projektien johtamisesta ja tunnet kiinteistöalaa laajasti. Kokemuksen esihenkilötyöstä katsomme eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on erinomaiset sosiaaliset taidot, jotka takaavat vahvan yhteistyön sekä asiakkaiden, että oman tiimin asentajien suuntaan. Tehtävässä vaaditaan lisäksi toimeen tarttuvaa ja ”hoidetaan asiat laadukkaasti pois alta” -asennetta.

Pääset luomaan uusia palveluita, joilla autamme tekemään entistä energiatehokkaampia ja vastuullisempia koteja sekä työympäristöjä.

Työturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tärkeimpänä tavoitteenamme onkin, että työntekijöillemme ei satu työtapaturmia ja kaikki pääsevät työpäivän jälkeen yhtä terveinä kotiin kuin aamulla töihin tullessakin.

Saat monipuoliset henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto sekä liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu. Lisäksi tulet kuulumaan henkilöstöetuohjelmamme piiriin, jossa pääset hyödyntämään eri palveluntuottajien kuukausittain vaihtuvia rahanarvoisia etuja.

Eettiset Ohjeet

1

Asiakaslähtöisyys

Suhtaudumme jokaiseen asiakkaaseemme uutena mahdollisuutena ylittää itsemme. Asiakas tietää parhaiten, kuinka haluaa projektinsa etenevän. Siksi tarkastelemme asioita aina asiakkaan näkökulmasta ja näemme jokaisen työtehtävän osana kokonaisuutta. Toteutamme projektit asiakkaan ehdoilla eri projektimuotoja käyttäen. Voidaksemme ylittää asiakkaan odotukset, ne pitää ensin kartoittaa. Asiakaslähtöisyys ulottuu myös jokaiseen arolaiseen. Hyvä ja reilu työntekijäkokemus säteilee myös asiakaskokemukseen.

2

Kunnioitus ja luottamus

Kaikki menestyksekäs yhteistyö on rakennettu molemminpuolisen kunnioituksen ja luottamuksen päälle. Kunnioitus perustuu kuuntelemiseen ja ymmärtämiseen. Luottamus mahdollistaa avoimen keskustelun ja rakentavan kritiikin luoden pohjan parhaalle mahdolliselle lopputulokselle. Haluamme asiakkaamme tietävän mitä projektissa tapahtuu, ettei hänen tarvitse murehtia työn etenemisestä.

3

Tuloksellisuus

Vaikka toimintamme on yrityksen perustamisesta lähtien rakentunut sen päälle, että työn jäljestä pitää pystyä tuntemaan aitoa ylpeyttä, on myös tuloksen tekeminen yrittämisessä aina keskiössä. Tuotamme tuloksia asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja omistajille. Oikein toteutetussa projektissa kaikki osalliset kantavat vastuuta ja ovat voittajia.

4

Yrittäjähenkisyys

Aro Systems on henkeen ja vereen suomalainen perheyritys. Yrittäjähenkisyys tulee meille siis luonnostaan ja on positiivisessa mielessä läsnä kaikessa toiminnassamme. Haluamme aina oppia uutta ja soveltaa sitä käytäntöön. Vain kehittymällä jatkuvasti pystymme vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Tässä tarvitaan panostamista omaan osaamiseen ja uskoa tulevaisuuteen.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Aro Systems:iin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.