Myyntipäällikkö

Ota seuraava askel urallasi

Bilar99e on yksi Suomen nopeimmin kasvavista autokaupan ketjuista ja liikevaihtomme oli 2023 vuonna 138milj. euroa ja myimme yli 9000 autoa. Autokantamme on Suomen moderneimpia ja olemme etujoukoissa uudistamassa vanhenevaa autokantaa!

Meidät tunnetaan erityisen positiivisesta ilmapiiristä, todella tyytyväisistä asiakkaista ja liiketoiminnan kannattavuudesta! Meille työntekijän hyvinvointi ja tyytyväisyys on ykkösasia!

Etsimme nyt Myyntipäällikköä Lahteen

Haetko uusia haasteita ja onko sinulla tahtoa kehittyä ihmisten johtajana sekä autokaupan- ja myynnin osaajana entisestään? Haluatko edetä urallasi?

Oletko energinen, tavoitteellinen ja terveellä tavalla kunnianhimoinen? Löytyykö sinulta aitoa paloa autokauppaan ja vetämäsi tiimin tuloksen johtamiseen?

Jos vastasit edellisiin KYLLÄ, niin tarjoamme sinulle autoedun, työsuhdeveneen, virkistysiltoja työporukan kanssa, liikunta -ja kulttuurisetelit sekä paljon muita etuuksia! Lisäksi huolehdimme sinulle kattavat työterveyspalvelut.

Etsimme energistä, vastuuntuntoista sekä tuloshakuista myyntipäällikköä Lahden suurmyymälään.

Myyntipäällikkön vastuullisessa tehtävässä vastaat myymälän päivittäisestä arjesta sekä tuloksekkaasta yli 10 henkilön myyntitiimin johtamisesta. Myyntipäällikön vastuu ja tehtävänkuva on kattava. Myymälän kapteenina vastaat lähes kaikesta myymälän operatiivisesta toiminnasta.

Vahvat tukitoiminnot auttavat sinua pääsemään asetettuihin tavoitteisiin. Arki koostuu varastonhallinnasta, autojen hinnoittelusta, kouluttamisesta, valmentavasta johtamisesta ja motivoinnista. Lisäksi huolehdit työvuoroista, kehityskeskusteluista, osallistut rekrytointiin ja perehdytät uudet työntekijät. Näillä toimilla kaikilla on viihtyisä ja turvallinen työpaikka sinun tiimissäsi.

Myyntipäällikkönä menestyt, jos omaat loistavat vuorovaikutustaidot ja uskallat tehdä päätöksiä. Myös organisointikyky ja määrätietoisuus on tärkeitä ominaisuuksia, mitkä edesauttavat tehtävässä pärjäämiseen.

  • positiivista asennetta
  • aikaisempaa kokemusta ja näkemystä autokaupasta, olet jo ollut vastuutehtävässä
  • nykyaikaista otetta ihmisten johtamisesta
  • ymmärrät ja hallitset isompia kokonaisuuksia
  • tervettä kunnianhimoa ja halua saavuttaa asetetut tavoitteet
  • itsereflektio kykyä – analysoida omaa ja muiden tekemistä
  • ahkera, vastuuntuntoinen ja itsenäinen asenne työntekoon
  • paljon oppimishalua ja -kykyä
  • hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme ketterän ja joustavan työympäristön, jossa pääset itse myös paljon vaikuttamaan. Positiivisen ja tavoitteellisen asenteen lisäksi meille on tärkeää ennen kaikkea asiakaskokemuksen ymmärrys ja yrityksen arvojen sisäistäminen. Asiakaslähtöisyys ja henkilöstötyytyväisyys on toimintamme keskiössä ja kohtelemme jokaista ihmistä lupauksemme mukaisesti siten, että jokainen voi kokea aidosti olevansa meille tärkeä.

Tehtävässä on kannustava palkkamalli, mikä koostuu pohjapalkasta ja provisiojärjestelmästä. Työsuhteen alussa on myös takuupalkka.

Aloitusajankohta sovittavissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Meidän arvomme

1

Rehellisyys ja avoimuus

2

Ihmisten kunnioittaminen

3

Halu oppia ja menestyä

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Bilar99e tiimiin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.