Tapiolan Lämpö Oy

Asukaspalvelua - Taidolla & Tahdolla 0 open positions

Description

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Asiantuntevat kiinteistöpalvelut pääkaupunkiseudulla – taidolla & tahdolla.
Konsernissa työskentelee noin 400 kiinteistöalan ammattilaista.

Olemme Suomen top 10 isännöitsijätoimiston joukossa n. 40 isännöitsijällä. Ydinosaamistamme on asunto-osakeyhtiöiden isännöinti, sillä olemme as. oy. asiakkaiden omistama yhtiö. Erityisesti pk-seudulla meillä on vahva markkinaosuus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnissä. Meillä on nykyaikaiset tietojärjestelmät ja uudistetut toimintamallit isännöintiin. Lisäksi olemme panostaneet vahvasti perehdytysprosessiimme ja yhteisön tukeen oppimisessa. Meillä halutaan edistää työntekijöiden jatko-opiskelua työn ohessa.

Olarin Huolto Oy on vuonna 1971 perustettu laadukkaita kiinteistönhoito- ja isännöintipalveluja tuottava yhtiö. Olarin Huollon omistavat 60 Olarilaista asunto-osakeyhtiötä ja Tapiolan Lämpö Oy. Olarin Huollossa työskentelee 36 aktiivista kiinteistöalan ammattilaista.

Olarin Huolto on ollut osa Tapiolan Lämpö –konsernia vuodesta 2005 alkaen. Tapiolan Lämpö-konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille.

Industry

Facilities Services

Open Positions

There are currently no vacancies.

Overview

  • Founded 1971
  • Location Espoo, Southern Finland
  • Category Facilities Services
  • Employees 100 - 300, 300 - 500

Contact Information

Website:
https://www.tapiolanlampo.fi/
Address:
Espoo, Southern Finland

Contact Us