Siltasuunnittelija

Ota Seuraava Askel Urallasi

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme.

Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Etsimme Nyt Siltasuunnittelijaa Tukemaan Kasvuamme

Etsimme SILTASUUNNITTELIJAA monipuolisiin tie- ja rakennussuunnitteluhankkeisiin!

Toimit siltasuunnittelijana infrasuunnitteluhankkeissa, joissa pääset hyödyntämään ja laajentamaan osaamistasi kattavasti. Suunnittelemme pääsääntöisesti tietomallipohjaisesti ja hyödynnämme asiantuntijoiden FISE-suunnittelijapätevyyksiä. Suunnittelu on tiivistä yhteistyötä tie-, rata- ja katuverkon suunnittelijoiden ja geoteknikoiden kanssa.

– Soveltuvaa koulutusta ja kokemusta varsinkin betonisiltojen/jännitettyjen betonirakenteiden suunnittelemisesta.

– FISE-pätevyydet luetaan eduksi

– FEM-laskenta- ja tietomallinnusosaaminen

– Halua kehittää toimialaamme ja yritystämme, sekä omaa kompetenssias

– Mielenkiintoisen tehtävän yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä

– Kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia

– Huolellisen perehdytyksen työtehtäviisi

– Tiiviin yhteistyön muiden toimipisteidemme asiantuntijoiden kanssa

– Joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut

Meistä

Yhdyskuntasuunnittelun asiantuntija

Olemme monenkirjava porukka, jota yhdistää kiinnostus luovaan työhön yhdyskuntasuunnittelun parissa. Finnmap Infran kokoisessa yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyö osastojen välillä toimii. Jokaisella on mahdollisuus esittää ideoita käytännön suunnittelutyön ja vapaa-ajantoiminnan kehittämiseksi. Muutaman kerran vuodessa vietämme porukalla aikaa liikunnan ja virkistyksen parissa. Lisäksi osastoilla on omat ekskursionsa ja virkistystapahtumansa. Työkaverien kanssa käydään myös pelaamassa tennistä, sählyä ja golfia ja silloin tällöin istumassa iltaa.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Finnmap Infraan.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.