Siltasuunnittelun projektipäällikkö

Ota Seuraava Askel Urallasi

Me Finnmap Infrassa olemme mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Tavoitteenamme ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Suuntaamme myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu erityisosaamiseemme.

Olemme helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. Kuulumme tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Etsimme Nyt Siltasuunnittelun projektipäällikköä Tukemaan Kasvuamme

Haemme kokeneita silta-asiantuntijoita haastaviin tie- ja rakennussuunnitteluhankkeisiimme. Kokemuksesi mukaan voit toimia myös siltahankkeiden pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä.

Siltasuunnitteluosastomme on vasta 2,5 vuotta vanha, mutta olemme tässä ajassa kasvaneet yhdestä henkilöstä yhteentoista. Positio sopii siis oikein hyvin kehitysmieliselle tekijälle, joka tykkää ottaa vastuuta, laittaa kädet oikeasti saveen ja päästä laajan mittakaavan hankkeisiin mukaan!

– Soveltuvaa koulutusta ja tehtävänkuvan mukaista, hyvää kokemusta varsinkin betonisiltojen/jännitettyjen betonirakenteiden suunnittelemisesta.

– Halua kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksemme toimintatapoja ja omaa kompetenssiasi muuttuvassa maailmassa.

– FISE-pätevyydet, FEM-laskenta- ja tietomallinnusosaaminen lasketaan eduksesi. FISE-pätevyyksien puuttuessa tarjoamme myös mahdollisuuden ja tuen sen hankkimiseen!

– Mielenkiintoisen tehtävän yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä.

– Kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia.

– Huolellisen perehdytyksen työtehtäviisi.

– Tiiviin yhteistyön muiden toimipisteidemme asiantuntijoiden kanssa.

– Joustavat työajat ja kilpailukykyiset edut.

Meistä

Yhdyskuntasuunnittelun asiantuntija

Olemme monenkirjava porukka, jota yhdistää kiinnostus luovaan työhön yhdyskuntasuunnittelun parissa. Finnmap Infran kokoisessa yrityksessä kaikki tuntevat toisensa ja yhteistyö osastojen välillä toimii. Jokaisella on mahdollisuus esittää ideoita käytännön suunnittelutyön ja vapaa-ajantoiminnan kehittämiseksi. Muutaman kerran vuodessa vietämme porukalla aikaa liikunnan ja virkistyksen parissa. Lisäksi osastoilla on omat ekskursionsa ja virkistystapahtumansa. Työkaverien kanssa käydään myös pelaamassa tennistä, sählyä ja golfia ja silloin tällöin istumassa iltaa.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Finnmap Infraan.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.