Senior Software Developer

Ota Seuraava Askel Urallasi

Kuulumme johtaviin digitaalisten infektiotorjuntamittareiden, etäalustaratkaisujen ja laitoshuollon digijärjestelmien kehittäjiin ja toimittajiin (SaaS) Suomessa ja Pohjoismaissa.

Kehitämme ja tuotamme teknologiapalveluja sote-, kunta- ja kaupunkisektorille sekä muihin vaativiin käyttötarkoituksiin. Toimimme sekä Suomessa että ulkomailla ja asiakkainamme ovat ensisijaisesti julkiset ja yksityiset sote-organisaatiot. Teknologia-alustamme on varta vasten räätälöity alan tarpeet silmällä pitäen. Meitä motivoi haasteet, uuden kehittäminen sekä ennen kaikkea tyytyväinen asiakas!

Etsimme Nyt Software Developeria Hämeenlinnan Yksikköön

Haluatko päästä rakentamaan kanssamme teknologiapalveluita kasvavalle toimialalle? Meillä pääset kehittämään ohjelmistoratkaisuja, joita yhteiskuntamme vaatii nyt ja tulevaisuudessa.

Toimintamme kasvaessa haemme Hämeenlinnaan tiimiimme motivoitunutta sovelluskehittäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Kehität käyttäjälähtöisesti ohjelmistoratkaisujamme yhteistyössä tiimikavereidesi kanssa. Sovelluskehityksemme kivijalka on asiakas ja asiakkaamme on yleensä sote, kunnat tai kaupungit.

Meillä on pieni mutta osaava tiimi, joten kehittäminen on monipuolista ja pitää sisällään myös suunnittelua, ideointia, prosessiajattelua sekä tiiviisti asiakasrajapinnassa toimimista.

– Aiempaa kokemusta sovelluskehityksestä
– Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Ruotsin kielitaito luetaan eduksi.
– Osaamista web-sovelluksista ja olio-ohjelmoinnista
– Kokemusta seuraavista teknologioista: PHP, MySQL, HTML, JavaScript ja CSS.

Katsomme eduksi, mikäli:
– Hallitset pilvipalvelut, REST rajapinat ja MySQL tietokannat
– Omaat versionhallintaosaamista (Git)
– Sinulta löytyy graafista osaamista ja visuaalisutta

Ennen kaikkea, toivomme sinulta löytyvän kehitysmyönteistä asennetta!

Tarjoamme dynaamisen ja helposti lähestyttävän työyhteisön, joka huomioi yksilön vahvuudet ja toiveet. Kehitymme ja kouluttaudumme jatkuvasti. Pyrimme aidosti pitämään kiinni periaatteesta, että myös töissä saa ja pitää olla hauskaa. Meillä on mukavan kodikkaat toimistotilat sekä Hämeenlinnassa että Helsingissä ja mm. vapaavalintaiset viikoittaiset tiimilounaat.

Palvelumme

1

eKonsultaatio

Luotettava tuotannonohjausjärjestelmä etävastaanottojen ja palveluohjauksen toteuttamiseen (chatbot + live-chat + video).

2

Infektiotorjunta ja laitoshuolto

Infektiotorjunnan ja laitoshuollon sovelluksilla parannetaan laatua, tehostetaan toimintaa ja kehitetään toiminnanohjausta.

3

Tuotannonohjaus

Parannat toimintasi läpinäkyvyyttä, tuottavuutta, prosesseja ja seuraat että saavutat asetetut tavoitteet.

4

Digikehittäminen

Suunnittelemme ja kehitämme digipalveluita yhteistyössä mm. hyvinvointialueiden, kuntien ja kaupunkien kanssa.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Flowmedikiin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.