< 1 min read
0 Comments

Miten rekrytoinnin tekoäly voi auttaa Talent Acquisition ammattilaisia?

Olitpa sitten HR-ammattilainen tai mukana Talent Acquisition -toiminnassa Tech & Engineering -alalla, joudut todennäköisesti jongleeraamaan lukuisten tehtävien kanssa päivittäin. Potentiaalisten ehdokkaiden hankkimisesta haastattelujen tekemiseen ja koko rekrytointiprosessin hallintaan ja muut admin asiat. Usein nämä tehtävät ovat aikaa vieviä ja haastavia.

Kuvittele kuitenkin, jos tekoäly voisi auttaa nopeuttamaan näitä tehtäviä ja automatisoida rekrytointiprosessin vaiheita. Näin voisit keskittyä tärkeimpiin tehtäviin palvelun laadusta tinkimättä.

On ennustettu, että tekoälyn ja automatisoinnin avulla rekrytointiin liittyvien tehtävien tuottavuus voisi kasvaa jopa 100 prosenttia vuoden 2028 loppuun mennessä. Tämä tarkoittaa nopeampaa ja tehokkaampaa rekrytointia säilyttäen silti korkean palvelutason.

Jos työskentelet HR tai Talent Acquisition tehtävissä Tech & Engineering -alalla ja haluat keskittyä olennaisimpiin tehtäviin, nappaa tästä ilmainen kopio oppaasta “How AI CoPilots Automates Talent Acquisition” ja opi, miten voit kasvattaa tuottavuutta rekrytointitehtävissäsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *