Ratasuunnittelija

Ota Seuraava Askel Urallasi

Proxion on yksi Suomen johtavista rautatieinfran suunnittelun asiantuntijaorganisaatioista ja haluamme vahvistaa asemaamme kasvavassa markkinassa. Me Proxionilla parannamme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme vahvistaa osaamistamme infrasuunnittelussa.

Etsimme Nyt Ratasuunnittelijaa vahvistamaan ratasuunnitteluyksikköämme!

Haemme ratasuunnitteluyksikköömme kokenutta ratasuunnittelijaa. Lopullista tehtävänkuvaasi voidaan myös muovata osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

– Toimit eri kokoisissa ratasuunnitteluprojekteissa vastuusuunnittelijana ja/tai projektipäällikkönä

– Vastaat ratasuunnittelusta sekä eri tekniikka-alojen yhteensovituksesta projekteilla

– Toimit asiantuntijana ja mentorina nuoremmille suunnittelijoille

– Työtehtäväsi voivat sisältää myös laadunvarmistusta sekä monenlaisia suunnittelun kehitystehtäviä oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan

Odotamme sinulta soveltuvaa infrapuolen insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa sekä oma-aloitteisuutta ja sujuvaa työotetta niin ryhmässä kuin yksin työskenneltäessä. Eduksi luetaan kokemus radan vastuusuunnittelusta ja projektipäällikön tehtävistä rautatien suunnitteluun liittyvistä projekteista. Edellytämme hakijoilta myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena. Työntekijänä saat kattavat henkilöstöedut, kuten jäsenyyden henkilöstörahastossa, matkapuhelin-, työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä säännölliset henkilöstön virkistyspäivät. Tämän lisäksi kaikki proxionilaiset saavat mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Joustava yrityskulttuuri mahdollistaa oman työnkuvan muokkaamisen ja etätyöskentelyn hyödyntämisen. Se tarjoaa tekijälleen sekä vapautta että vastuuta, kuin myös mahdollisuuden edetä urallaan. Ratasuunnittelijana voit työskennellä millä tahansa Proxionin toimistolla: Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Proxioniin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.