Tietomalli- ja tiedonhallinnan asiantuntijaa

Ota Seuraava Askel Urallasi

Proxion on yksi Suomen johtavista rautatieinfran suunnittelun asiantuntijaorganisaatioista ja haluamme vahvistaa asemaamme kasvavassa markkinassa. Me Proxionilla parannamme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme vahvistaa osaamistamme infrasuunnittelussa.

Etsimme Nyt Tietomalli- ja tiedonhallinnan asiantuntijaa Tiimiimme

Tietomalli- ja tiedonhallinnan asiantuntijanamme pääset toimimaan kokonaisvaltaisesti Proxionin projekteissa. Vastuullasi on tietosisällön hallinta, laadunvarmistus sekä tietomallipohjaisten työskentelytapojen ohjaus.

Tietomallikoordinaattorina pääset toimimaan monipuolisesti erilaisisissa infra- ja turvalaitesuunnittelun projekteissa. Vastaat mallien yhteensovituksesta ja tiedonhallinnan kehityksestä Proxionin sisällä. Luot tiedonhallintasuunnitelmia ja pidät huolta tiedonhallinnan ylläpidosta ja laadusta. Ajat sisään uusia toimintatapoja ja työkaluja sekä ohjaat suunnittelijoita. Tehtävänkuvaa voidaan muokata vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan, ja työtehtäväsi voisivat pitää sisällään myös esimerkiksi tietomallimanagerointia tai tiedonhallinnan kehityshankkeita asiakkaille.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta tietomallintamisesta ja tiedonhallinnasta joko rakennus- tai infra-alan hankkeissa. Olet hyödyntänyt BIM-työkaluja työssäsi. Soveltuva koulutustausta voi olla tietotekninen tai rakennusalalta. Tehtävä vaatii erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä innokkuutta oppia uutta.

Tarjoamme sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena. Työntekijänä saat kattavat henkilöstöedut, kuten jäsenyyden henkilöstörahastossa, matkapuhelin-, työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä säännölliset henkilöstön virkistyspäivät. Tämän lisäksi kaikki proxionilaiset saavat mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Joustava yrityskulttuuri mahdollistaa oman työnkuvan muokkaamisen ja etätyöskentelyn hyödyntämisen. Se tarjoaa tekijälleen sekä vapautta että vastuuta, kuin myös mahdollisuuden edetä urallaan. Ratasuunnittelijana voit työskennellä millä tahansa Proxionin toimistolla: Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Proxioniin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.