Tietomallikoordinaattori

Ota Seuraava Askel Urallasi

Proxion on yksi Suomen johtavista rautatieinfran suunnittelun asiantuntijaorganisaatioista ja haluamme vahvistaa asemaamme kasvavassa markkinassa. Me Proxionilla parannamme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme vahvistaa osaamistamme infrasuunnittelussa.

Etsimme Nyt Tietomallikoordinaattoria Tiimiimme

Tietomallikoordinaattorina pääset toimimaan monipuolisesti infra-alan projekteissa vastaten tiedonhallinnasta sekä tietomallinnuksesta hankkeiden elinkaaren läpi.

Tietomallikoordinaattorina pääset toimimaan monipuolisesti erilaisisissa infra-alan projekteissa.

Vastuullasi on infrahankkeiden tietosisällön hallinta, laadunvarmistus sekä tietomallipohjaisten työskentelytapojen ohjaus. Osallistut infra-alan tiedonhallinnan kehityshankkeisiin. Kommunikoit sujuvasti suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja tilaajien kanssa.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta tietomallintamisesta ja tiedonhallinnasta joko rakennus- tai infra-alan hankkeissa. Olet hyödyntänyt BIM-työkaluja työssäsi. Soveltuva koulutustausta voi olla tietotekninen tai rakennusalalta. Tehtävä vaatii erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä innokkuutta oppia uutta.

Tarjoamme sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena. Työntekijänä saat kattavat henkilöstöedut, kuten jäsenyyden henkilöstörahastossa, matkapuhelin-, työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä säännölliset henkilöstön virkistyspäivät. Tämän lisäksi kaikki proxionilaiset saavat mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Joustava yrityskulttuuri mahdollistaa oman työnkuvan muokkaamisen ja etätyöskentelyn hyödyntämisen. Se tarjoaa tekijälleen sekä vapautta että vastuuta, kuin myös mahdollisuuden edetä urallaan. Ratasuunnittelijana voit työskennellä millä tahansa Proxionin toimistolla: Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Proxioniin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.