Projekti-insinööri

Ota Seuraava Askel Urallasi

Meillä RMC:lla on visio tulevaisuudesta, jossa lapsenlapsemme voivat uida puhtaissa vesissä ja hengittää puhdasta pohjoista meri-ilmaa. Tämä pätee erityisesti täällä Raumalla, jossa meri on niin lähellä sydäntämme. Siksi visiomme inspiroi meitä rakentamaan laivoja, joista jokainen on tekniikan ja kestävän kehityksen mestariteos.

Olemme erikoistuneet rakentamaan asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä laivoja, jotka hyödyntävät viimeisimpiä teknologisia innovaatioita. Palvelemme meriteollisuutta ja tuemme asiakkaidemme arvokkaita brändejä yhdistämällä vuosikymmenten kokemuksen ja asiantuntemuksen modernien alusten rakentamisesta.

Etsimme nyt Projekti-Insinööriä tukemaan kasvuamme

Meillä RMC:lla suunnittellaan ja rakennetaan teknisesti vaativia ja mielenkiintoisia tulevaisuuden aluksia.

Projekti-insinöörinä johdat asiakkaan tarpeita vastaavan laivakonseptin kehitystä muiden konseptiosaston asiantuntijoiden ja suunnittelun tuella. Vastaat laivakonseptista kokonaisuutena niin että lopputulos täyttää asiakkaan sille määrittelemän tehtävän sekä täyttää sille asetetut säännöt. Konseptivaiheen jälkeen seuraat projektin mukana toteutusvaiheeseen ja varmistat osaltasi, että asiakas tulee saamaan suorituskyvyltään sovitun mukaisen aluksen.

Koulutukseltasi voit olla insinööri tai diplomi-insinööri. Olet toiminut jo vastaavissa tehtävissä tai jollain muulla laivasuunnittelun osa-alueella, sekä olet kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi tehtävän tarpeiden mukaiseksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan modernissa laivasuunnittelun- ja laivanrakennuksen ympäristössä. RMC:lla omaa osaamista on helppo kehittää joustavan ja matalan organisaation tarjotessa siihen loistavat edellytykset. Tuemme työntekijöiden hyvinvointia ja tarjoamme  henkilöstöetuina e-passin (liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi) sekä kattavan työterveyshuollon ja sairaskassan edut. Lisäksi saat tueksesi lähes 300 työkaveria ja asiantuntijaa. 

  • E-passi
  • Sairaskassa
  • Lounasetu
  • Joustava työaika

 

Tutustu osaajiimme

“Minulla on laskentatavasta riippuen useita kymmeniä alaisia. Pyrin johtamaan maalaisjärjellä ja perustelemaan päätökseni faktoilla mututuntuman sijaan. Haluan olla alaisiani kohtaan tasapuolinen ja suoraselkäinen. RMC:n alkuaikoina olen itse saanut apua työhöni minua kokeneemmilta mentoreilta. Tuotanto itsessään on minulle tuttua, mutta esimerkiksi projektien johtamisessa ja niiden talouspuolessa olen saanut lisäoppia. Mentorini ovat osanneet tarttua oikeisiin asioihin, ja heihin pystyi tarvittaessa turvautumaan. Pyrin nyt myös itse avoimin mielin kertomaan asioista nuoremmille ja mentoroimaan tarvittaessa.”

Lue lisää täälttä.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Rauma Marina Constructions:iin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.