ICT-päällikkö

Ota Seuraava Askel Urallasi

Startax Finland Oy on Suomen johtava henkilö- ja hyötyajoneuvojen varaosien ja varusteiden maahantuontiin erikoistunut maahantuonti- ja tukkuliike. Toimitamme varaosat, sähkövarusteet ja asennustarvikkeet autovaraosaliikkeiden, automaahantuojien ja teollisuuden tarpeisiin. Sijaintimme keskellä Suomea, Tampereen kupeessa, takaa nopeat ja luotettavat toimitukset kaikkialle Suomeen ja Eurooppaan.

Ammattimaisen ja asiantuntevan palvelun ohella tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman autoalan tuotteita kilpailukykyisillä hinnoilla. Tuotevalikoimamme kattaa lähes kaikki maailman johtavat tuotemerkit ja valmistajat. Nykyaikainen logistiikkavarastomme mahdollistaa korkean toimitusvalmiuden ja palvelutason. Tehokkaiden ja asiantuntevien jälleenmyyjiemme kautta palvelemme tehokkaasti koko Suomea.

Etsimme nyt ICT-päällikköä tiimiimme!

ICT-päällikkönämme vastaat 2 hengen IT-tiimistä ja sen tuottamista ratkaisuista, infrastruktuurin tuesta sekä ICT-turvallisuudesta. Vastuullasi on yrityksemme ICT-palveluiden yleinen johtaminen, toiminnan tehokkuus ja kehittäminen sekä operatiivinen palvelunhallinta.

Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja sitoutunut jatkuvaan parantamiseen. Olet hyvä kommunikoimaan ja luomaan verkostoja, jotka mahdollistavat sujuvan yhteistyön eri tiimien ja sidosryhmien välillä.

Toimistomme sijaitsee Lempäälässä, jossa toivoisimme näkevämme sinut keskimäärin neljänä päivänä viikossa.

 • ICT-asioiden koordinointi, päivittäinen palvelunhallinta ja ylläpito sekä toiminnan kehittäminen
 • Palvelutason varmistaminen liiketoimintavaatimusten mukaisesti
 • Kehityssuunnitelman (esim. digitalisaatio, etätoiminnot, tietoliikenne ja muut viestintäratkaisut) omistajuus ja ohjaaminen liiketoimintavaatimusten mukaisesti
 • ICT-ratkaisujen elinkaarenhallinta ja kyberturvallisuuden parannukset
 • Budjetointi, kustannusseuranta ja oman alueen raportointi
 • Aktiivinen yhteistyö liiketoiminnan kanssa  
 • Yrityksen ICT-toimintojen johtaminen 
 • Soveltuvaa tekniikan/ICT-alan tutkintoa
 • Yli 5 vuoden työkokemusta ICT-palveluiden hallinnan tehtävissä
 • Taitoa siirtää liiketoiminnan vaatimukset ICT-järjestelmävaatimuksiksi
 • Kykyä ymmärtää isoa kuvaa ja priorisointia sen mukaisesti
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)
 • Kokemusta palvelinten ylläpidosta ja hallinnasta
 • Eduksi katsomme kokemuksen mm. tallennusjärjestelmistä (3bar, Nimble), tietokannoista, verkoista ja verkkolaitteista, palomuureista ja virustorjunnasta, sopimusten hallinnasta sekä VMware järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen itsenäisen tehtävän, loistavan tiimin tuen sekä hyvät työsuhde-edut. Meillä on matala hierarkia ja tehtävässä kommunikoit jatkuvasti eri liiketoiminta-alueiden kanssa. ICT-asiat ovat meille tärkeässä asemassa ja menestyksemme edellytys. Pääset haastamaan itseäsi kehitysluonteisissa tehtävissä ja omalla asiantuntijuudellasi vaikuttamaan päätöksiin.

Arvomaailma

1

Aito asiakaslähtöisyys

Asiakkaidemme tarpeet ohjaavat päivittäistä työtämme. Olemme asiakkaillemme luotettu kumppani, joka ymmärtää heidän tarpeensa ja vastaa niihin – asiantuntevasti ja täsmällisesti.

2

Mutkaton yhteistyö

Asiointi kanssamme on helppoa ja mutkatonta. Toimimme yhteisten tavoitteiden eteen yhtenä tiiminä – tehokkaasti, ketterästi ja avoimesti.

3

Intohimoinen asenne

Suhtaudumme työhömme intohimolla ja olemme ylpeitä siitä, mitä teemme. Ylitämme asiakkaidemme odotukset – joka päivä.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Startaxiin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.