Control Systems Engineer

Ota seuraava askel urallasi

Tana Oy on ympäristöteknologiayritys, joka edistää kestävää kehitystä tarjoamalla älykkäitä laitteita ja ratkaisuja kiinteän jätteen käsittelyyn. Tavoitteemme on yksinkertainen – haluamme, että asiakkaamme voivat luoda jätteelle uutta arvoa. Tarjoamme jätehuollon älykkäimmät ja luotettavimmat koneet, jotka ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä.

Etsimme Nyt Control System Engineeriä Jyväskylään tai Tampereelle

Monipuolisissa ja vastuullisissa Control System Engineerin tehtävissämme toimit kaatopaikkajyriemme ja jäterepijöidemme ohjausjärjestelmien arkkitehtuurisuunnittelun parissa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä alihankkijoiden sekä mekaniikka-, sähkö- ja hydrauliikkasuunnittelijoidemme kanssa.

 • Kaatopaikkajyrien ja jäterepijöiden ohjausjärjestelmien rautatason arkkitehtuurisuunnittelua
 • Ohjelmistojen toiminnallista määrittelyä, ohjelmistojen ja tuotteiden testausta sekä yhteistyötä alihankkijaverkoston kanssa
 • Ongelmatilanteiden ratkaisua sekä ohjeiden laatimista
 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri, esim. automaatio/koneautomaatio/ sähkö)
 • Vahvaa kokemusta ja ymmärrystä koneiden ohjausjärjestelmistä, CAN-väylätekniikasta sekä osaamista PLC-ohjelmoinnista
 • Kokemus dieselmoottorikäytöistä ja sähköhydraulisesta ohjauksesta sekä sähkömoottori- ja invertterikäytöistä luetaan eduksi
 • Valmiutta työskennellä suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi
 • Paikan kasvavassa ympäristöteknologiayrityksessa, jossa kestävä kehitys on toimintamme ytimessä.
 • Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä monipuolisessa ja vaihtelevassa roolissa, jossa pääset kehittämään itseäsi ja ammattitaitoasi.
 • Vahvan tuen ammattitaitoiselta henkilöstöltämme, sekä itsenäisyyttä ja joustavuutta työnteossa, työajoissa ja etätyömahdollisuuksissa.
 • Kattavat työsuhde-edut, mukaan lukien Smartumin liikunta-, hieronta- ja kulttuurietu.

Meistä

1

TANAn kehityshistoria. 50 vuoden kokemuksella

Kaikki alkoi nuoren suomalaisen yrittäjän ja keksijän tinkimättömästä asenteesta. Hän kehitti kaatopaikkajyrän, joka oli rakennettu kumipyörillä varustetun tavallisen traktorin pohjalta. Näin Tana otti ensimmäiset askeleet kohti globaalia jätehuoltotoimintaa.

2

Tanan toimintatavat

Ratkaisujen löytäminen ja asiakkaiden tulosten parantaminen on mielenkiintoista. Ei pelkkä kone. Uskomme, että toiminta on puhetta tärkeämpää. Teemme kaikkemme kehittääksemme parempia työkaluja liikevoiton kasvattamiseksi. Uskallamme ajatella totutusta poikkeavalla tavalla ja pyrimme kehittymään jatkuvasti.

3

Tana R&D Center. Tehokkaan suorituskyvyn kehittäjät

Tavoitteemme on kehittää mahdollisimman tehokkaita ja huolellisesti suunniteltuja tuotteita. Kaikki prototyypit valmistetaan Tana R&D Centerillä, jotta tuotekehitys olisi nopeaa ja laatu mahdollisimman hyvää. Autamme Tanan jälleenmyyjien ja henkilökunnan koulutuksessa ja tarjoamme koneiden virtuaalisia käyttökokemuksia.

4

Ihmiset ja urat. Tanan työntekijät saavat asiat tehtyä

Uskomme vilpittömästi, että ihmiset ovat avain menestykseen. Tästä syystä kiinnitämme erityistä huomiota asiakaspalveluun sekä tiimimme hyvinvointiin ja motivoimiseen.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Tanaan.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.