Isännöitsijä

Ota Seuraava Askel Urallasi

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Asiantuntevat kiinteistöpalvelut pääkaupunkiseudulla – taidolla & tahdolla.
Konsernissa työskentelee noin 400 kiinteistöalan ammattilaista.

Olemme Suomen top 10 isännöitsijätoimiston joukossa n. 40 isännöitsijällä. Ydinosaamistamme on asunto-osakeyhtiöiden isännöinti, sillä olemme as. oy. asiakkaiden omistama yhtiö. Erityisesti pk-seudulla meillä on vahva markkinaosuus asunto-osakeyhtiöiden isännöinnissä. Meillä on nykyaikaiset tietojärjestelmät ja uudistetut toimintamallit isännöintiin. Lisäksi olemme panostaneet vahvasti perehdytysprosessiimme ja yhteisön tukeen oppimisessa. Meillä halutaan edistää työntekijöiden jatko-opiskelua työn ohessa.

Vuonna 1956 perustettulla Tapiolan Lämmöllä on 114 osakkeenomistajaa, joista 111 on Tapiolan alueen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä.

Etsimme nyt Isännöitsijää tiimiimme

johtamaan nimettyjen, hyvin hoidettujen asunto-osakeyhtiöiden asioita hallituksen ja yhtiökokouksen antamien ohjeiden mukaisesti.

Varmistat työssäsi, että asunto-osakeyhtiön päätöksentekijöillä on käytössään parhaat ammattilaiset ja oikea tieto päätösten tukena. Lisäksi valvot ja varmistat, että päätökset toteutetaan nopeasti ja taloyhtiön kannalta järkevästi. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, johon kuuluu isännöitsijäkollegoita, teknisiä asiantuntijoita sekä taloushallinnon ja asiakkuuksien hoidon ammattilaisia.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (vähintään IAT-tutkinto) ja olet työskennellyt isännöitsijän tehtävissä ainakin muutaman vuoden ajan. Sinulta löytyykin kokemusta ja halua hoitaa pitkäaikaisia asiakkuuksia. Lisäksi sinulla on kokemusta ja näkemystä asunto-osakeyhtiöiden hallinnosta, sekä korjaushankkeiden johtamisesta. Työskentely isännöitsijänä edellyttää asiakaslähtöistä työotetta, sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Hyödynnät työssäsi sujuvasti tietotekniikkaa ja sisäistät näppärästi uusien järjestelmien käytön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa, vakavaraisessa konsernissa. Työntekijöidemme hyvinvointi ja jaksaminen on meille tärkeää ja tarjoamme työsuhde-etuina mm. laajan työterveyshuollon, 400e/vuosi tukea harrastustoimintaan, sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Haluamme myös tukea työntekijöidemme ammatillista kasvua ja tarjoamme mahdollisuuden jatkaa kouluttautumista työn ohessa, mikäli olet kiinnostunut suorittamaan esimerkiksi ITS- tai AIT-tutkinnon.

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Tapiolassa tai Olarissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Emme kuitenkaan velvoita sinua työskentelemään konttorilta käsin, vaan työtä voi tehdä joustavasti myös etänä. Työn aloituksesta voimme sopiva joustavasti sinun toiveitasi kuunnellen.

Keitä olemme ja mihin olemme matkalla?

Asukaspalvelijaksi ei synnytä, vaan kasvetaan yhdessä työtä tekemällä.

Olemme huoltaneet ja isännöineet ihmisten koteja koko historiamme – 65 vuodessa on luotu Suomen pisimpiä taloyhtiöiden asukassuhteita ja ainutlaatuista ymmärrystä suomalaisesta arjesta ja rakennuskannasta.

Tuotamme kannattavaa ja kestävää asukaspalvelua ihmisille, taloyhtiöille ja sijoittajille.

Yhteisöllinen taustamme on pääkaupunkiseudulla vahva ja ainutlaatuinen, sillä voimme kutsua asukkaita myös omistajiksemme. Olemme syntyneet lämpimien kotien tarpeesta, siksi asunto-osakeyhtiöt omistavat edelleen merkittävän osan yrityksestämme.

Tavoitteemme on olla paikallinen ja läheisin asukaspalvelukumppani kaikille pääkaupunkilaisille.

Palvelumme kattavat asukkaiden ja kiinteistöjen tarpeet isännöinnistä kunnossapitoon ja monipuolisiin asiantuntijapalveluihin. Toimimme taidolla ja tahdolla. Haluamme, että ihmiset saavat asua viihtyisässä ja sujuvasti toimivassa taloyhtiössä. Tyytyväiset asukkaat kasvattavat samalla koko kiinteistön arvoa.

Isännöitsijä Susan Laitinen

Susan on päätynyt monien muiden isännöitsijöiden tapaan isännöinnin pariin alan vaihdon myötä. Hän on ensimmäiseltä koulutukseltaan merkonomi ja työskenteli noin kymmenen vuotta kaupan alalla esimerkiksi keittiön ja kylpyhuoneen kiintokalusteiden myynnissä. Susan teki rohkean päätöksen vaihtaa alaa, mikä avasi mahdollisuuden siirtyä kiinteistöalalle.

Susan kiinnostui kiinteistöalasta, kun hän yhdessä miehensä kanssa alkoi ostaa asuntoja ja remontoinnin jälkeen myydä niitä eteenpäin. Hänen puusepän koulutuksestaan oli merkittävää hyötyä remonttiprosessissa, vaikka alan töitä Susan ei ole tehnyt päivääkään. Lisäksi Susan on päässyt seuraamaan isännöitsijän toimintaa läheltä toimiessaan itse taloyhtiön hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana.

Isännöinti kiinnosti häntä siinä määrin, että hän aloitti isännöinnin ammattitutkinnon opinnot Tampereella, joiden perään hän suoritti vielä perus-TEK tutkinnon vuonna 2019. Parempien työmahdollisuuksien houkuttelemana Susan päätti seuraavana vuonna siirtyä pääkaupunkiseudulle. Tapiolan Lämmöllä hän aloitti keväällä 2021.

Isännöitsijän arki on monipuolista
Isännöitsijällä on keskeinen rooli taloyhtiön sujuvan toiminnan kannalta. Isännöitsijän toimenkuva on monipuolinen ja yhteistyö taloyhtiön hallitusten kanssa tiivistä. Isännöitsijän tehtävänä on seurata taloyhtiön taloudellista tilannetta ja katsoa, että taloyhtiön velvollisuudet tulevat hoidetuiksi.

Päivänsä Susan aloittaa yleensä laskujen hyväksymisellä ja sähköpostien läpikäynnillä. Sähköpostista löytyy usein selvitettäviä asioita, jotka vaativat hänen huomiotaan. Lisäksi isännöitsijän arkeen kuuluvat erilaiset kokoukset. Susan kertoo, että päiviä voi suunnitella etukäteen, mutta pitää olla valmiina suunnitelmien yllättäviin muutoksiin. Ongelmatilanteiden osuessa eteen, isännöitsijältä vaaditaan ripeää toimintaa. Esimerkiksi vesivahingon sattuessa on ryhdyttävä toimiin välittömästi.

Susan sanoo käsi sydämellä, ettei isännöitsijälle tule eteen kahta samanlaista päivää. Hän nauttii arjen monipuolisuudesta, sillä jokainen päivä tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta. Hän tuntee välillä itsensä salapoliisiksi joutuessaan selvittämään asioita ja etsiessään uutta tietoa.

Susanin mukaan isännöitsijän työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, jossa saa päättää itse omista aikatauluistaan. Asiat pitää kuitenkin saada hoidetuksi ajallaan, joten isännöitsijälle tärkeä ominaisuus on hyvä priorisointikyky. Lisäksi isännöitsijältä vaaditaan Susanin mielestä lehmän hermoja ja paineensietokykyä, sillä yllättävissäkin tilanteissa on pysyttävä rauhallisena.

Isännöitsijänä pääsee oppimaan paljon uutta
Työ on Susanin mielestä antoisaa, sillä sen puitteissa ei pääse tylsistymään. Hän nauttii uusien asioiden oppimisesta ja vuorovaikutustilanteista taloyhtiön hallituksien kanssa. Tapiolan Lämmöllä Susan arvostaa mukavia työkavereita ja vahvaa tukiverkostoa, jolta saa apua myös etäyhteyksien kautta. Suurimman osan ajasta Susan työskentelee kotoa käsin, mutta aika ajoin hän tykkää käydä toimistolla tapaamassa työkavereita ja tutustutummassa uusiin ihmisiin.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Tapiolan Lämpöön.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.