Metallientalteenoton prosessinhoitaja

Ota Seuraava Askel Urallasi

Yhtiön keskeisiä kilpailuetuja ovat maailman pienin nikkelin hiilijalanjälki, jäljitettävä tuotantoketju, Euroopan suurimmat nikkelivarannot, modernit laboratoriopalvelut ja puhtauden varmistavat logistiikkapalvelut.

Myös me Terrafamella olemme tehneet ainutlaatuisen käänteen akkukemikaalien valmistajaksi. Tarjoamme globaaleille, sähköautoklusterissa toimiville asiakkaillemme akkukemikaaleja, jotka nostavat alan vastuullisuuden uudelle tasolle.

Yhtiön ainutlaatuisella bioliuotusmenetelmällä tuotetun nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on 60 prosenttia pienempi kuin vastaavilla tuotteilla keskimäärin. Terrafamen tuotantoalueella sijaitsee koko ketju kaivoksineen, akkukemikaalitehtaineen ja logistisine palveluineen.

Etsimme Nyt Metallientalteenoton prosessinhoitajaa Sotkamoon

Työtehtäväsi liittyvät tuotantoprosessien ohjaamiseen ja ylläpitoon vastuullisessa ja ainutlaatuisessa akkukemikaalien tuotantoketjussamme.

Haemme Terrafamelle Sotkamoon Metallientalteenoton prosessinhoitajaa ohjaamaan ja ylläpitämään metallientalteenoton tuotantoprosesseja liuoskäynnissäpidon alueella. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja työaikamuoto on TAM 37/12h (rytmityksellä 2 vuoroa klo 7-19, 2 vuoroa klo 19-7 ja 6 vrk vapaata).

Vastaat yhdessä tuotannon henkilöstön kanssa laitosten ja tarveaineiden riittävyydestä tuotantotavoitteiden saavuttamiseksi. Huolehdit laadunvalvonnasta, turvallisesta työympäristöstä, kustannustehokkaasta ajotavasta ja mahdollisesti raportoinnista. Vastaat myös laitosten käytettävyydestä yhdessä kunnossapidon tukitoimien kanssa sekä osallistut siisteyden ja järjestyksen ylläpitoon.

Sinulla on oma-aloitteinen ja vastuullinen ote turvalliseen työntekoon.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja kokemusta teollisista tuotantoprosesseista. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus kunnossapidosta ja sähköautomaatiotehtävistä.

Kuulut noin 40 hengen osaavaan liuoskäynnissäpidon organisaatioon. Saat erinomaisen tuen ja perehdytyksen tehtävään ammattitaitoisilta ja kannustavilta työkavereiltasi. Lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä ja osallistua työhön liittyviin erikoiskoulutuksiin. Huolehdimme sinusta mm. laajan työterveyshuollon sekä oppimis- ja virkistäytymismahdollisuuksien avulla. Huomioithan, että valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus.

Terrafamen teollisuusalue sijaitsee Tuhkakylällä, noin ½ tuntia Sotkamosta ja Kajaanista. Kainuussa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet erityisesti urheilusta ja ulkoilusta nauttiville.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko valmis etenemään uusiin haasteisiin? Tehdään se yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Terrafameen.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.