Lead Engineer

Ota Seuraava Askel Urallasi

VEO toimittaa automaatio- ja sähköistysratkaisuja energian tuotantoon, siirtoon, jakeluun ja käyttöön maailmanlaajuisesti. Työskentelemme yhdessä, luotamme toisiimme ja jaamme osaamistamme tiimissä. Tämä antaa meille rohkeutta kehittää uusia oivalluksia ja luoda parhaat ratkaisut asiakkaidemme menestykseen. Yhtiön pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Vaasassa. Yhtiö tytäryhtiöineen työllistää 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Iso-Britanniassa.

VEO on energia-alan asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen sähköistyksen ja automaation ratkaisuja kestävän tulevaisuuden hyväksi. Yli puolet yrityksen liikevaihdosta tulee uusiutuvan energian ratkaisuista. Hyödyntämällä uusimpia teknologioita, kuten hiilidioksidin ja lämmön talteenottoa, energian varastointia sekä vetyperusteisia ratkaisuja, nopeutamme matkaa hiilineutraaliin tulevaisuuteen.

VEO etsii nyt suunnitteluyksikköön vahvistusta Lead Engineer tehtäviin!

Pääsuunnittelijana (Lead Engineer) vastaat sähköistys- ja automaatioprojektiemme teknisistä ratkaisuista. Osallistut projektin kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta toteutukseen, huomioiden asiakkaiden tarpeet sekä kokonaiskustannukset. 

Pääset näkemään työsi tulokset käytännössä, sillä työhön sisältyy tehdastestauksia ja käyttöönottoja paikan päällä. Näin ollen nämä tehtävät edellyttävät valmiutta matkustaa työn puolesta – työmatkat kestävät muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Työskentelemme joustavasti hybridimallilla ja virallinen toimipisteesi voisi olla joko Vaasa, Seinäjoki, Paimio, Tampere tai Rovaniemi.

Pääsuunnittelijana (Lead Engineer) vastaat sähköistys- ja automaatioprojektiemme teknisistä ratkaisuista. Suunnittelet työt kokonaiskustannukset sekä asiakkaiden tarpeet huomioiden yhdessä projektitiimin kanssa. Osallistut projektin kaikkiin vaiheisiin aina suunnittelusta toteutukseen. Laadukkaan lopputuloksen saavuttaminen projektissa on sinulle tärkeää. 

– Useamman vuoden kokemusta alalta ja ymmärrystä energiatuotannosta – Sähköinsinöörin tai sähköalan diplomi-insinöörin tutkintoa 

– Sähkösuunnittelun osaamista ja kokemusta suunnitteluohjelmistojen käytöstä 

– Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana suunnittelu- ja projektitiimiä 

– Sujuvaa suomen sekä englanninkielen taitoa. Ruotsinkieli luetaan eduksi. 

– Matkustusvalmiutta ja ajokorttia

– Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja vaihtelevissa projekteissa kotimaassa ja pohjoismaissa 

– Työtehtävän, jossa saat sopivasti haasteita sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti 

– Modernin ja dynaamisen työympäristön sekä avainroolin energisessä tiimissä – Laajat hybridityömahdollisuudet 

– Hyvät työsuhde-edut, kuten liukuva työaika, VEO Sports Club, lounas- ja työsuhdepyöräetu 

Näissä työtehtävissä et pääse kyllästymään! VEOlla työskentely tarkoittaa loistavaa yhdistelmää vapautta ja mielenkiintoisia haasteita osana tuloshakuista työnkentelytapaa. Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää itseäsi avoimessa ja joustavassa työyhteisössä. Suunnitteluyksikössä on loistava yhteishenki, apua ja tukea voi pyytää matalalla kynnyksellä. Haluamme menestyä yhdessä!

Meistä

1

Missio

VEOn missio on luoda hyvinvointia asiakkaillemme, meille itsellemme ja muille sidosryhmillemme. Tavoitteenamme on saavuttaa tämä energia-alan asiantuntemuksemme avulla, kestävällä ja eettisellä tavalla sekä korkeimpia turvallisuusstandardeja noudattaen.

2

Visio

Visiomme on tulla yhdeksi johtavista kestävien energia-alan ratkaisujen integroijista, ja siten edistää ilmastoneutraalia tulevaisuutta.

3

Strategiset Tavoitteet

VEOn strategian tavoitteena on vauhdittaa yhtiön kannattavaa kasvua entisestään keskittymällä entistä enemmän uusiutuvan energian ratkaisuihin ja kestäviin innovaatioihin tukemaan energiateollisuuden vihreää siirtymää kaikilla VEOn liiketoimintasegmenteillä Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa.

POLKU MENESTYKSEEN

Oletko Valmis Etenemään Uusiin Haasteisiin? Tehdään Se Yhdessä!

Missä vaiheessa uraasi oletkaan, nyt on oiva tilaisuus liittyä Veon tiimiin.

© 2024 JobGo International. All Rights Reserved.